Bonusföräldrar

Publicerad 06.04.2017 kl. 09:46

Jag har många härliga vänner, som står mig nära och som jag kan lita på i vått och torrt. De finns där när jag behöver en axel att gråta på och vi kan dansa på borden när allt känns bra.

Men ingen av mina vänner lever i en bonusfamilj. Jag märker att jag ganska ofta saknar möjligheten att vädra mina känslor med någon som lever i en liknande situation som jag. Någon som kanske känt de känslor jag känner och förstår mig.

Om det finns någon där ute som känner igen sig får du gärna ta kontakt med mig.

 

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
JAAAAA jag känner igen mig! Är helt ny på detta med bonusfamilj och min situation är väldigt olik din. Men jag fann så mycket stöd när jag hittade din blogg, vilken igenkänning! Högt och lågt, känslor överallt och så mycket vilja att få allt att fungera. Hoppas du tänkt skriva mer, för jag vill läsa mer. :)
Nybliven bonusmamma06.12.17 kl. 15:32

Senaste kommentarer

06.12, 15:32Bonusföräldrar av Nybliven bonusmamma
06.06, 10:19Det sköra livet av Catarina