Bonusföräldrar

06.04.2017 kl. 09:46

Jag har många härliga vänner, som står mig nära och som jag kan lita på i vått och torrt. De finns där när jag behöver en axel att gråta på och vi kan dansa på borden när allt känns bra.

Men ingen av mina vänner lever i en bonusfamilj. Jag märker att jag ganska ofta saknar möjligheten att vädra mina känslor med någon som lever i en liknande situation som jag. Någon som kanske känt de känslor jag känner och förstår mig.

Om det finns någon där ute som känner igen sig får du gärna ta kontakt med mig.

 

 

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
JAAAAA jag känner igen mig! Är helt ny på detta med bonusfamilj och min situation är väldigt olik din. Men jag fann så mycket stöd när jag hittade din blogg, vilken igenkänning! Högt och lågt, känslor överallt och så mycket vilja att få allt att fungera. Hoppas du tänkt skriva mer, för jag vill läsa mer. :)
Nybliven bonusmamma06.12.17 kl. 15:32
Hej! Du fina människa! Hittade din blogg idag och har inte kunnat sluta läsa den. Förlorade mig i tid och rum och får spendera natten med att slå in julklappar istället. Absolut värt det! Jag är ganska ny i bonusrollen. Öppnade mina förvirrade känslor för en vän och det samtalet gick helt åt skogen. Sedan dess har jag inte riktigt vågat ventilera och precis som du så saknar jag vänner i liknande situation.
Du får hemskt gärna skicka iväg ett mail till mig om du vill babbla :)
Anna20.12.17 kl. 22:47
Hej! Jag gillar din ton i det du skriver. ???? Hittade din blogg nu, nästan ett år efter detta inlägg när jag googlade på stödgrupp bonusförälder...skriver du fortfarande?
Jag lever i bonusfamilj sedan några år tillbaka och saknar någon att dela tankar och känslor med. Det är verkligen inte lätt alla gånger! Vore skönt att diskutera och ventilera med människor i liknande situation.. Har du några tips? Vore tacksam för hjälpen då jag inte vet vart jag ska vända mig, det länns tabubelagt på något vis att behöva lätta sitt hjärta kring detta.. Hur kan du kontakta mig? Hajar inte riktigt hur jag ska skriva här..
Mamma och bonusförälder 01.04.18 kl. 23:53

Senaste kommentarer

01.04, 23:53Bonusföräldrar av Mamma och bonusförälder
20.12, 22:47Bonusföräldrar av Anna
06.12, 15:32Bonusföräldrar av Nybliven bonusmamma