Det närmar sig..

Publicerad 17.04.2017 kl. 20:19

Vi skall gifta oss om en månad, eller rättare sagt den 20.5. Det känns pirrigt, spännande och alldeles härligt. En vacker dag skall jag skriva om vår historia men jag anser att det fortfarande är ett lite känsligt ämne. Vi inledde vårt förhållade ganska snabbt efter min separation och jag var inte singel särskilt många månader. Kanske man till och med kan tala om veckor. Den första gången jag såg hans leende och lockiga hår slog mitt hjärta nog några extra slag. Han tittade på mig hela kvällen och det kändes som om han såg rakt igenom mig, allt som jag hade gömt långt, långt inne.

När jag i början av sommaren sedan skulle ta med mig denna nya man till vår sommarstuga var min pappas enda kommentar;" du kunde väl köpt lite lösnummer, man behöver väl inte börja prenumerera direkt.." Men jag hade helt enkelt inte ögon för någon annan, han såg något i mig som jag inte ens sett själv och jag kände att mitt inre fylldes av värme så fort vi var tillsammans. Alltid kan man inte välja tidpunkten för möten eller kärlek, det skulle säkert gjort mig gott att vara singel ett tag efter 20 år men jag kände på mig att såna som han inte växer på träd. Så jag tog en risk, hoppade på tåget och öppnade mitt hjärta.

Det har inneburit, svett och tårar men framförallt kärlek. Han är inte alltid lätt,inte jag heller för den delen, vi har ett stort lass att dra men jag älskar honom av hela mitt hjärta och det vet nog också min pappa idag. Dethär var en bra prenumeration som hoppeligen varar livet ut.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Härligt!
Lotta17.04.17 kl. 21:37
Tack:)
18.04.17 10:44
Älskar det här med lösnummer och stadig prenumeration Anna
Ny frånskild 19.04.17 kl. 14:07
Haha..tack:)
20.04.17 11:34

Senaste kommentarer

01.04, 23:53Bonusföräldrar av Mamma och bonusförälder
20.12, 22:47Bonusföräldrar av Anna
06.12, 15:32Bonusföräldrar av Nybliven bonusmamma